WoW_Ladies: Girl Gamers of World of Warcraft


Previous Entry Share Next Entry
UI Mod Monday!!
MyBag
frieliegh wrote in wow_ladies
Morning ladies! Time to get back to work...

Monday morning chores photo Mondaymorningchores_zpscfef08fc.gif

Coffee, tea, and hot chocolate ready for everyone in need of warmth and/or waking up this morning.

What's up in the world of UIs this week?

My threat plates is broken on one character. Just one. I tried deleteing it and reinstalling and it didn't fix it. On this character it shows up as tidy plates, even though I have threat plates turned on. Any ideas/help? It works on all my other toons.

It would require completely rebuilding the UI for that character if it works, but if you want to test for a corruption in the saved data for that character you can go into the WTF/Account/"accountname"/servername/ folder and move the folder for that specific character out to a backup location. If Tidyplates loads correctly when you reload the character and build new files then something in the character save files broke.

I'll try that, thanks!! =)

You can just go into the accountname/servername/charactername folder and delete all of the TidyPlates.lua and TidyPlates_ThreatPlates.lua files you see in there.

Same thing, but without resetting your entire toon.

That's what I wound up doing thanks =) When I tried what was up top none of my addons were gone, including the problem. It was very strange since you both said that would happen. What you said worked though. =)

I have an issue w altoholic....and i miss it dearly. I used to use wowmatrix but deleted it and switched to curse. I added altoholic on curse and when I logged in my altoholic only shows 3 of my characters one that i deleted awhile ago and not the one i was even on at the moment. Tried shutting completely down, uninstalling and reinstalling, logging in to all my characters, etc adn yet cant get more than those three characters. Deleted curse, went back to wow matrix where it worked fine before, and now it does the same thing.....any ideas?

Go into your World of Warcraft\WTF\Account\accountname\SavedVariables folder and delete the Altoholic.lua file you see there, then try that.

ok thanks will do immediately its driving me nuts!

I'm just here for the ferret, the little guy reminds me of one of my deceased ferrets.

I know it's kind of late, but... I seem to be having a lot of trouble with Weak Auras lately. Every time I log in, I have to redo all of my auras. I can't get them to save at all. Do any of you have suggestions for how to fix this? I'm really at a loss.

The only time I've had auras disappear is when I log onto a different character for whom none of my auras would be loaded, and the way to fix it was to create an invisible dummy aura that's always loaded for any character. I don't know if the bug's been fixed yet or not. If the vanishing's happening when you switch characters, or if all your auras are set to only load in combat or under other conditions that aren't fulfilled when you log in (note load, not trigger), it could be the same issue.

If that's not the case, though, the only other thing I can suggest (and it's a long shot) is to find your WeakAuras SavedVariables file and check that it hasn't somehow been set to Read Only.

Sorry if neither of those are helpful, and best of luck!

I'm trying out ElvUI on my baby mage and baby warr and have a couple of questions.

It's pretty, very pretty. I like it. However, I can't find an option to display level and combat status(in combat, out of combat) on my own or target's unitframe. Is this possible? If not, I'm afraid I'll have to go back to LUI

You are viewing wow_ladies